返回列表 回復 發帖

mbt tilbud Bedste bagageopbevaring metoder små rum_1

Bedste bagageopbevaring metoder små rum
Bedste bagageopbevaring kilder små rum
Denne form for patentpending MicroPoP design gør nogen af ​​sine kunstværker, der mbt danmark spænder helt fra 9 den 16., At lindre til mindre end 6 Når kollapsede effektivt med træk af de støbte mbt røde ripcords. Det kræver kun halvt så meget plads på en gammeldags oprejst og kommer med sin egen opbevaring ærme, gør det føles som let at stuve i skabet, i garagen eller på en hylde.
Det interessante, Patentpending teknologi kaldet MicroPoP tillader bagage til fuldt ud at kollapse til halvdelen depthhalf størrelsen af ​​traditionelle opretstående luggagewhere det kan simpelthen opbevares under konventionelle sengerammer, siger Road Warrior bagage ceo Sammy Sitt. Sin proprietære artikulerende vægge og computer avancerede materialer coach bags outlet store Burglar who scared 89-year-old is lo høj strengthtoweight ratio, Giv styrke og støtte til at leve op til alle forbrugernes behov,
En test fra din 24 Piece har været nemt at komme ind og mbt tilbud ud. At bryde ned, uden besvær åbne posen og træk støbte røde ripcordlike trækker. Med en hurtig pull eksternt håndtag, det hurtigt låser tilbage i fuld ralph lauren lunettes de vue Discover the Essentia størrelse. I kombination med sin standardstørrelse den fuldt ud kan udvide yderligere to inches. Sammensat af ballistisk nylon stof, Dette bagagen er fantastisk for erfarne eller lejlighedsvis rejsende.
Store ballistisk nylon stof.
Fuldt udstyret interiør med let-fjernes beklædningsgenstand ærme.
Sealed kugle understøtter hjul.
10 Year servicekontrakt.
Ny bagage producent Biaggi s pladsbesparende bagage kollektion adskiller sig ved at bruge Rewriters, fire drejelige hjul.
Hvis denne taske er mbt sko tilbud tom, kan du stash det fladt under en seng, der forårsager en dør, Eller på et lavt niveau. Den Firehjuls spinner design gør bagagen let at rulle og forhindre det i at vælte, og både inden-og udendørs er lavet af højkvalitets, holdbare indhold. Den side håndtaget er meget ubesværet til at løfte posen. Biaggi eksklusive hængsel lock-teknologi giver den unikke folde med fire hjul i modsætning til den standard mbt udsalg to hjul. Biaggi er meget nyttigt fire stilarter i mbt sko udsalg området fra Totes og carryons til kufferter mbt sko og Duffel tasker.
Lipault var først på denne tendens, Debuterede falder fra hinanden bagage ved 2011 Travel Goods Show, Og det var tilbage i år havin deres. De vil være twowheelers, In mbt støvler kuffert og Duffel konfigurationsindstillingerne i tre størrelser hver, Med Lipault s meget fransk mode følelse, der er fremadrettet, i høj grad på mode, In idealistisk, overdreven, forvisset farver.
Den Lipault 0% flip bagage er ultralet til hjul tasker, Analyse 07:55 pounds. Håndtaget udvider til sko mbt en god højde, Dækkene er glatte, er der bløde polstrede håndtag for når du er klar til at bære tasken i mbt tilbud stedet for rul det, Og der er udvendige lommer ideelle opbevaring af sko eller snavset tøj og indvendige lommer nike air max womens Doyle feeling the heat-spun17_1 til toiletartikler eller småting .
Ulig de fleste softsided tasker, The Lipault 0% har en hård flap, som du kan folde ned i bunden for at hjælpe med at beskytte dine emner og holde posens form. De oplysninger, Lavet af nylon twill, kan komme i sjove farver som orange og blomme (Og også standard samt hvid blå). Bagagen, Dette kommer med klare, 4 Deep hukommelse opbevaringslommer, Er meget luksuriøs følelse og robust, og det også afviser vand og snavs og nem at gøre ren generel baggagehold grime.
返回列表